Kapal kanggo didol

Kapal survey kanggo didol 21m / 25knts Survey Vessel for Sale / # 1082064, LOA 21.23m, 1984
Kapal survey - Draf kapal 1.7m
€400,000
Kapal kontainer kanggo didol 184' Kapal Panaliten Kelas Es, LOA 184m, 1975
Kapal kontainer - Draf kapal 13m - GRT 946
$725,000
kapal RORO kanggo didol Feri RoRo Penumpang Mobil / Dina, LOA 110m, 1990
kapal RORO - Draf kapal 3.8m - GRT 8311
Metal kethokan kanggo didol 1971 45' x 14'6" x 4' Camcraft Crew Prau, LOA 45m, 1971
Metal kethokan - Draf kapal 4m
$80,000
Kapal kerja kanggo didol Perahu Kerja, LOA 16.31m, 1975
Kapal kerja
Kapal patroli kanggo didol Patroli, Perikanan KONSTRUKSI ANYAR Ing AS, LOA 43m, 2022
Kapal patroli - Draf kapal 2.11m
Kapal kerja kanggo didol 2018 KARYA BOAT Fire Rescue Boat For Sale, LOA 14.95m, 2018
Kapal kerja - Draf kapal 0.9m
€1,580,000
Hotel kanggo didol Rhine(Inland) kapal penumpang wengi, hotel ngambang - rega suda, LOA 93.2m, 1961
Hotel - Draf kapal 1.4m
$450,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 47 mtr Landing Craft, LOA 47m, 2013
Landing Craft, Tank
Tongkang kanggo didol Tongkang / Ponton, LOA 18m
Tongkang - Draf kapal 1m
€11,900
Kapal patroli kanggo didol Kapal Patroli HDPE 10 mtr, LOA 10m, 2020
Kapal patroli - Draf kapal 0.5m
Landing Craft, Tank kanggo didol 16mtr Fast landing Craft HDPE, LOA 16.5m, 2020
Landing Craft, Tank - Draf kapal 0.9m
Kapal patroli kanggo didol Kapal Patroli HDPE 20mtr, LOA 20m, 2020
Kapal patroli - Draf kapal 1m
Towboat kanggo didol 20TBP TUG BARU SIAP KIRIM, LOA 14.9m, 2017
Towboat
lifeboat kanggo didol Lifeboat anyar 150p karo davits (4), LOA 11.8m, 2020
lifeboat
Kapal prau kanggo didol 2012 Crew Boat - Crew Boat For Sale, LOA 12.56m, 2012
Kapal prau - Draf kapal 0.8m
$450,000
Kapal patroli kanggo didol 14m GRP PILOT / PATROL BOAT FOR SALE, LOA 13.71m, 1986
Kapal patroli
Tongkang kanggo didol 900 pax restaurant ship / barge, klub wengi, acara bisnis. Penjual sing sregep., LOA 70.2m, 2006
Tongkang
Towboat kanggo didol Busur dorong TUG 500 BHP, kait derek & dek mburi gedhe, LOA 19.05m, 1963
Towboat - Draf kapal 1.9m
€57,500
Kapal patroli kanggo didol PATROL CEPAT AS NEW, LOA 68.7m, 2010
Kapal patroli - Draf kapal 3.7m
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis