Kapal kanggo didol

Dhukungan nyilem kanggo didol 1977 Adat 44, LOA 44m, 1977
Dhukungan nyilem - Draf kapal 4m
$100,000
Kapal motor kanggo didol 2008 60' x 16' Tri-toon Kapal Penumpang, LOA 60m, 2008
Kapal motor - Draf kapal 4m
$295,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 137' Kapal Dhukungan Multi Es, LOA 137m, 1974
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 3.85m
$795,000
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol Tanker Produk Bangun Anyar, LOA 53m
tanker lenga, tanker kimia
Kapal reefer kanggo didol 653' Cepet RoRo Kapal Kargo, DWT 5618, LOA 653m, 1999
Kapal reefer - Draf kapal 653m - GRT 23503
$9,500,000
Kapal riset kanggo didol 195' Kapal Dhukungan Seismik, LOA 195m, 1988
Kapal riset - Draf kapal 5.8m
€4,500,000
Kapal RoPax kanggo didol 230' Catamaran RoPax Ferry, DWT 360, LOA 58.58m, 2008
Kapal RoPax - Draf kapal 2.5m - GRT 2382
$9,500,000
Towboat kanggo didol 1.220 bhp SINGLE SCREW TUG karo busur Thruster, LOA 23.37m, 1971
Towboat - Draf kapal 2.2m
Kapal motor kanggo didol 1970 Ex Royal Navy Armada Tender, LOA 78m, 1970
Kapal motor
€150,000
kapal pesiar kanggo didol 10,5m MCA Kelas 5 -23 pax Pariwisata Aluminium numpak kapal thrill, LOA 10.5m, 2004
kapal pesiar - Draf kapal 0.6m
£160,000
Akomodasi tongkang kanggo didol Accommodation Modul for Sale / # 1106849, LOA 18.2m, 2007
Akomodasi tongkang
€500,000
Kapal patroli kanggo didol 2 kru / kapal patroli kanggo didol, LOA 27m, 2002
Kapal patroli - Draf kapal 1.7m
kapal RORO kanggo didol Ro-Ro 200 pax Passenger Car ferry for sale, LOA 41.57m, 1977
kapal RORO - Draf kapal 3.6m
$480,000
Kapal pukat balok kanggo didol PUKAT UDANG, LOA 17.8m, 2001
Kapal pukat balok - GRT 69
Kapal motor kanggo didol 1996 72' x 18'6" Aluminium 100 Kapal Penumpang lan Sukses Tu, LOA 72m, 1996
Kapal motor - Draf kapal 3m - GRT 51
$499,000
Kapal feri kanggo didol MODERN pindho rampung CAR / PAX FERRY, DWT 750, LOA 107m, 2017
Kapal feri - Draf kapal 2.8m
kapal selam kanggo didol Underwater Viewing Vessel, LOA 18m, 2013
kapal selam - Draf kapal 2m
$550,000
Pemotong kanggo didol Sewa Kapal, LOA 26m, 1984
Pemotong - Draf kapal 2m
$730,000
tukang keruk kanggo didol Anyar: Mining Dive Vessel NEW BANGUNAN, LOA 21.5m
tukang keruk
Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, DWT 614, LOA 75.8m, 2000
Kapal feri
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis