Ships for sale saka pangguna Mmakhlouf / El Moataz

Kapal motor kanggo didol EVPATORIA TYPE dina prau penumpang, LOA 37m, 1990
Kapal motor - Draf kapal 1.69m
kapal pesiar kanggo didol Kapal Akomodasi 162m / 300 pax didol / #1091755, LOA 162.12m, 2021
kapal pesiar - Draf kapal 6.4m
€118,000,000
Total ditemokake: 2
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis