Ships for sale saka pangguna Kristen Broe / Hagland

Kapal longline kanggo didol GILNETTER / LONGLINER, LOA 24.01m, 1978
Kapal longline - GRT 85
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol INDUSTRI /-PUKAT IKAN WETAN, LOA 23.95m, 2018
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER, LOA 12.8m, 1996
Kapal longline - Draf kapal 2.1m
Kapal longline kanggo didol LONGLINER, LOA 34.22m, 1989
Kapal longline
Kapal pukat balok kanggo didol KURUNG KURUNG, LOA 12m, 1987
Kapal pukat balok
Kapal pukat balok kanggo didol TRAWLER BEAM, LOA 17.7m, 2019
Kapal pukat balok - GRT 39
Kapal pukat balok kanggo didol PUKAT UDANG BEAM, LOA 19.99m, 1987
Kapal pukat balok - Draf kapal 2.3m - GRT 48
Kapal pukat balok kanggo didol UDANG BEAM / WETfish TRAWLER, LOA 21.5m, 2004
Kapal pukat balok - GRT 82
Kapal pukat balok kanggo didol PUKAT BEAM / PUKAT UDANG, LOA 23.98m, 1995
Kapal pukat balok - GRT 149
Kapal pukat balok kanggo didol KURUNG KURUNG, LOA 41.61m, 1989
Kapal pukat balok - Draf kapal 2.59m - GRT 405
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER HULL
Kapal longline
Kapal longline kanggo didol KAPAL MANCING, LOA 25m, 2012
Kapal longline - GRT 114
Kapal longline kanggo didol LONGLINER, LOA 23.6m, 1976
Kapal longline - GRT 113
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER, LOA 22m, 1994
Kapal longline - Draf kapal 3.6m - GRT 158
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER (mis. TRAWLER), LOA 13.85m, 1980
Kapal longline
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER, LOA 10m, 2004
Kapal longline
Kapal longline kanggo didol PABRIK LONGLINER, LOA 47.5m, 2016
Kapal longline
Kapal longline kanggo didol PABRIK LONGLINER, LOA 42.19m, 1989
Kapal longline
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PELAGIC TRAWLER, LOA 41.67m, 1982
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - GRT 199
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PELAGIC TRAWLER, LOA 40m, 1982
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak
Total ditemokake: 60
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis