Ships for sale saka pangguna Syed / Al-Karimi Contracting & Ship Breaking

Kapal motor kanggo didol 1994 Crest 40, LOA 40m, 1994
Kapal motor
$70,000
Kapal feri kanggo didol Redbay STORMFORCE 11m EXPLORER RIB, LOA 11m, 2011
Kapal feri - Draf kapal 0.5m
£89,950
Akomodasi tongkang kanggo didol 51m Accommodation Vessel for Sale / #1106783, LOA 51.1m, 2019
Akomodasi tongkang - Draf kapal 1.03m
€1,500,000
Total ditemokake: 3
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis