WILLIAM PENG SALES MANAGER

E-mail WILLIAMPENGCN@SINA.COM
Telpon 13472721187

HONGKONG HITECH MARINE TRADE CO., LIMITED

negara Hong Kong
Telpon 13472721187
Web-site WWW.CHINAMARINETRADE.COM

Panjaluk pangguna paling anyar

jeneng kategori Taun mbangun DWT Tanggal ditambahake
428 We have serious buyer who are interesting small tanker 3000- 5000dwt Oil tanker, Chemical tanker 1990... 2...5000 2021-11-28
Kabeh panjalukan pangguna kanggo tuku
Tambah kapal
Njaluk kapal