JAPAN SHIP AGENCY CO.,LTD.

E-mail UCHIDA@SWEET.OCN.NE.JP
Telpon 03-5847-1067

negara Jepang
Telpon 03-5847-1067

Kapal panganggo paling anyar

jeneng kategori Taun mbangun DWT Tanggal ditambahake
4667 1988 Wahl 55 Cutter 1988 2021-12-31
Kabeh prau pangguna kanggo didol

Panjaluk pangguna paling anyar

jeneng kategori Taun mbangun DWT Tanggal ditambahake
430 Under instruction from Thai buyers. They are now looking for VLCC for storage project Oil tanker, Chemical tanker 1993... 2021-11-28
Kabeh panjalukan pangguna kanggo tuku
Tambah kapal
Njaluk kapal