Kapal kanggo didol

kapal pesiar kanggo didol Kasedhiya kanggo KONVERSI VSL CRUISE ARTIK - 74m Kapal Pesiar didol / #1106809, LOA 74.2m, 2018
kapal pesiar - Draf kapal 6m
€45,000,000
kapal pesiar kanggo didol 110m Cruise Ship for Sale / # 1096642, LOA 110m, 2005
kapal pesiar - Draf kapal 1.55m
€6,000,000
Kapal prau kanggo didol 8m Crew Transfer Vessel for Sale / # 1117108, LOA 7.7m, 2021
Kapal prau - Draf kapal 2.36m
Kapal kerja kanggo didol 14m Multicat for Sale / # 1117085, LOA 14m, 1986
Kapal kerja - Draf kapal 1.8m
€325,000
Kapal motor kanggo didol 30m / 300 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1110755, LOA 30.45m, 2019
Kapal motor - Draf kapal 1.83m
€5,500,000
Kapal motor kanggo didol 34m Kapal Penumpang for Sale / # 1116964, LOA 33.58m, 1974
Kapal motor
$1,500,000
prau ladang angin kanggo didol 2012 CREW BOAT Kapal Angin Farm For Sale & Charter, LOA 14m, 2012
prau ladang angin - Draf kapal 1m
no ship photo Kapal Carrier Bulk lan Tankers for Sale
tanker lenga, tanker kimia
Kapal pangolahan iwak kanggo didol 2007 Calvin Beal 28, LOA 28m, 2007
Kapal pangolahan iwak
$89,500
prau ladang angin kanggo didol 2008 CREW BOAT Kapal Angin Farm For Sale, DWT 11, LOA 15.43m, 2008
prau ladang angin - Draf kapal 0.9m
€550,000
no ship photo AR-PCA // 2015 dibangun 55 m Kapal Dhukungan Seismik Hidrografi, LOA 54.6m, 2015
Kapal riset - Draf kapal 4.75m
Towboat kanggo didol 31m / 41ts BP Tug for Sale / #1063722, DWT 60, LOA 30.5m, 2004
Towboat - Draf kapal 3.5m
€2,100,000
Towboat kanggo didol Kapal Pasokan Baja 24 Meter Kanthi Deck Crane, LOA 24m, 2020
Towboat
Towboat kanggo didol 1987 50′ x 14′ x 3′ Steel Work Boat/Kargo Tug - HARGA ANYAR!, LOA 50m, 1987
Towboat - Draf kapal 3m
$25,000
Kapal feri kanggo didol 1997 Multicat For Sale, LOA 30m, 2001
Kapal feri - Draf kapal 1.3m
$1,350,000
Tugboat kanggo didol 30mt HSC FOR SALE, LOA 30m, 1994
Tugboat - Draf kapal 2.8m - GRT 187
Akomodasi tongkang kanggo didol Didol 122 pax blok akomodasi lepas pantai Modul Akomodasi Didol / #1105087, LOA 41.38m, 2011
Akomodasi tongkang
Landing Craft, Tank kanggo didol 45m Landing Craft for Sale, DWT 3528, LOA 45m, 2011
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.25m - GRT 367
$595,000
Pembawa akeh kanggo didol 87mt DWT 3560 blt 1993 Geared kargo umum, DWT 3560, LOA 87.7m, 1993
Pembawa akeh - Draf kapal 7.1m
Towboat kanggo didol 23m Tongkang Penanganan Tug kanggo Macem-macem Operasi Dhukungan Pelabuhan & Pesisir, DWT 116, LOA 23m, 2010
Towboat - GRT 168
$2,560,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis