Kapal kanggo didol

Kapal feri kanggo didol Dhuwur SPEED CATAMARAN, LOA 35.3m, 2010
Kapal feri - Draf kapal 1.5m - GRT 332
Kapal feri kanggo didol Dhuwur SPEED CATAMARAN, LOA 41.3m, 2003
Kapal feri - Draf kapal 1.42m - GRT 539
Kapal feri kanggo didol DOUBLE ENDED RO-RO / kapal penumpang, LOA 60.7m, 1999
Kapal feri
Kapal nelayan kanggo didol PLEASURE YACHT kanggo wisata mancing turistic, LOA 22.35m, 1972
Kapal nelayan - GRT 79
Kapal kerja kanggo didol NEW-BUILDING KRAFTANGAN LANDING, LOA 25m
Kapal kerja
Kapal feri kanggo didol EX MILITER FERRY, LOA 37.8m, 1966
Kapal feri
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 20m, 2012
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.7m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 26m, 2011
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 2.2m
Tongkang kanggo didol DIRI PROPELLERS BARGE, LOA 24.2m, 2009
Tongkang - Draf kapal 1.8m - GRT 195
Kapal survey kanggo didol MULTI LAYANAN WEDDING, LOA 28.23m, 1968
Kapal survey - Draf kapal 3.23m - GRT 498
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol CREW TRANSFER VESSEL / Kerajinan Putri, LOA 15.9m, 2018
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.4m - GRT 27
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PURSE SEINER / PELAGIC TRAWLER, LOA 65m, 1986
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - Draf kapal 8m - GRT 1651
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 25.7m, 2014
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.54m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 18.06m, 1988
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Kapal pukat balok kanggo didol PUKAT UDANG, LOA 28.1m, 2003
Kapal pukat balok - Draf kapal 3.99m - GRT 324
Tongkang kanggo didol Tongkang 8000DWT 2018, DWT 8000, LOA 91.5m, 2018
Tongkang
$1,900,000
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PELAGIC TRAWLER, LOA 62.15m, 1980
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - GRT 906
Tugboat kanggo didol TUG / KAPAL UTILITAS, LOA 25.8m, 2001
Tugboat - Draf kapal 2.3m - GRT 167
Tugboat kanggo didol TUG, LOA 24.17m, 1977
Tugboat - Draf kapal 4.1m
Tugboat kanggo didol TUG, LOA 23.2m, 1956
Tugboat - Draf kapal 2.12m
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis