Kapal kanggo didol

Kapal riset kanggo didol KAPAL PANCING REKREASI, LOA 11.98m, 1989
Kapal riset - Draf kapal 1.3m
Kapal Tuna Longliner kanggo didol BEKU LONGLINER / KAPAL PABRIK, LOA 32m
Kapal Tuna Longliner
Kapal pukat balok kanggo didol KURUNG KURUNG, LOA 12m, 1987
Kapal pukat balok
Kapal pukat balok kanggo didol TRAWLER BEAM, LOA 17.7m, 2019
Kapal pukat balok - GRT 39
Kapal pukat balok kanggo didol PUKAT UDANG BEAM, LOA 19.99m
Kapal pukat balok
Kapal pukat balok kanggo didol PUKAT UDANG BEAM, LOA 19.99m, 1987
Kapal pukat balok - Draf kapal 2.3m - GRT 48
Kapal pukat balok kanggo didol PUSAT UDANG / PUKAT IKAN, LOA 21.34m, 2010
Kapal pukat balok - GRT 82
Kapal pukat balok kanggo didol UDANG BEAM / WETfish TRAWLER, LOA 21.5m, 2004
Kapal pukat balok - GRT 82
Kapal pukat balok kanggo didol PUKAT BEAM / PUKAT UDANG, LOA 23.98m, 1995
Kapal pukat balok - GRT 149
Kapal pukat balok kanggo didol KURUNG KURUNG, LOA 41.61m, 1989
Kapal pukat balok - Draf kapal 2.59m - GRT 405
Towboat kanggo didol Pelabuhan Tug for sale., LOA 24.5m, 1976
Towboat
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER HULL
Kapal longline
Kapal longline kanggo didol KAPAL MANCING, LOA 25m, 2012
Kapal longline - GRT 114
Kapal longline kanggo didol LONGLINER, LOA 23.6m, 1976
Kapal longline - GRT 113
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER, LOA 22m, 1994
Kapal longline - Draf kapal 3.6m - GRT 158
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER (mis. TRAWLER), LOA 13.85m, 1980
Kapal longline
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER, LOA 10m, 2004
Kapal longline
Kapal longline kanggo didol PABRIK LONGLINER, LOA 47.5m, 2016
Kapal longline
Kapal longline kanggo didol PABRIK LONGLINER, LOA 42.19m, 1989
Kapal longline
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PELAGIC TRAWLER, LOA 41.67m, 1982
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - GRT 199
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis