Kapal kanggo didol

no ship photo 99mt DWT4433 blt1998 TEU297 KARGO UMUM, DWT 4433, LOA 99.9m, 1998
Pembawa akeh - Draf kapal 5.68m
Kapal pasokan kanggo didol 6 sasi kanggo LENGKAP // 78m / DP 2 Platform Pasokan Kapal kanggo Didol / #1088253, DWT 3, LOA 78m, 2021
Kapal pasokan - Draf kapal 6m
$7,500,000
Kapal pasokan kanggo didol 6 sasi kanggo LENGKAP // 80m / DP 2 Kapal Pasokan Platform kanggo Didol / #1084783, DWT 3, LOA 79.96m, 2021
Kapal pasokan - Draf kapal 5.6m
$7,500,000
Kapal pasokan kanggo didol 6 sasi kanggo LENGKAP // 80m / DP 2 Kapal Pasokan Platform kanggo Didol / #1084782, DWT 3, LOA 79.96m, 2021
Kapal pasokan - Draf kapal 5.6m
$7,500,000
Kapal pasokan kanggo didol 6 sasi kanggo LENGKAP // 78m / DP 2 Platform Pasokan Kapal kanggo Didol / #1088646, DWT 3, LOA 78m, 2022
Kapal pasokan - Draf kapal 6m
$7,500,000
Tongkang kanggo didol 101m / 31,7m Ponton / Tongkang didol / #1123563, DWT 8, LOA 100.58m, 2015
Tongkang - Draf kapal 5.5m
$9,000,000
Towboat kanggo didol 27m / 41ts BP Tug for Sale / #1050219, DWT 99, LOA 26.93m, 1992
Towboat - Draf kapal 4.73m
€1,200,000
Tongkang kanggo didol 100m / 30,5m Ponton / Tongkang didol / #1123565, DWT 11, LOA 100m, 2008
Tongkang - Draf kapal 5.5m
$7,500,000
no ship photo 34m / 120 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1062889, DWT 45, LOA 34m, 2002
Kapal prau - Draf kapal 1.6m
$750,000
prau ladang angin kanggo didol Kapal Transfer Crew Hybrid Propulsion - Bangun Anyar, LOA 25.8m, 2022
prau ladang angin - GRT 25
Towboat kanggo didol 70 TBP ASD Tug for Sale, LOA 30.8m, 2010
Towboat
Tongkang kanggo didol 101m / 31,7m Ponton / Tongkang didol / #1123562, DWT 8, LOA 100.58m, 2008
Tongkang - Draf kapal 4.5m
$9,500,000
Dhukungan nyilem kanggo didol 12 sasi kanggo LENGKAP 90m / DP 2 Multirole Dive Support Vessel for Sale / #1088261, DWT 4, LOA 90m, 2021
Dhukungan nyilem - Draf kapal 6m
$24,000,000
Kapal prau kanggo didol 35m Crew Transfer Vessel for Sale / # 1064270, DWT 232, LOA 35m, 2004
Kapal prau - Draf kapal 1.79m
no ship photo 113mt DWT8911 BLT 1999 IACS Tweendecker, DWT 8911, LOA 113m, 1999
Pembawa akeh - Draf kapal 113.22m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 87m / DP 2 Dhukungan Offshore & Kapal Konstruksi for Sale / #1000035, DWT 3, LOA 87.1m, 1991
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 6.2m
€4,000,000
Kapal pasokan kanggo didol 6 sasi kanggo LENGKAP // 78m / DP 2 Platform Pasokan Kapal kanggo Didol / #1088645, DWT 3, LOA 78m, 2021
Kapal pasokan - Draf kapal 6m
$7,500,000
Tongkang kanggo didol 103m / 60m ponton / Tongkang for Sale / # 1123564, DWT 10, LOA 102.6m, 2009
Tongkang - Draf kapal 4.5m
$8,500,000
Kapal pasokan kanggo didol 6 sasi kanggo LENGKAP // 78m / DP 2 Platform Pasokan Kapal kanggo Didol / #1088252, DWT 3, LOA 78m, 2021
Kapal pasokan - Draf kapal 6m
$7,500,000
Towboat kanggo didol 26,7m ASD Harbour Tug, LOA 26.7m, 1982
Towboat - Draf kapal 2m - GRT 160
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis