Kapal kanggo didol

Kapal pasokan kanggo didol 1970 Baja 48, LOA 48m, 1970
Kapal pasokan
$44,450
Kapal feri kanggo didol 85m Mobil lan Feri Penumpang, LOA 85m, 2001
Kapal feri - Draf kapal 4.1m - GRT 999
$3,200,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 40,75m Landing Craft Tank, LOA 40.75m, 2020
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.5m
$495,000
Kapal motor kanggo didol RESEARCH / DIVING / PAX CAT WITH ROV, HIPAD, HELIDECK, LOA 35m, 2008
Kapal motor - Draf kapal 2.2m
lifeboat kanggo didol 1992 Munson 38' Hammerhead, LOA 38m, 1992
lifeboat
$275,000
Kapal prau kanggo didol 16M CREW BOAT karo kelas nganyari maneh FOR SALE, LOA 16m, 2000
Kapal prau - Draf kapal 1.5m
Pilot boat kanggo didol MULDER & RIJKE MARINE TENDER 1000, LOA 10m, 1975
Pilot boat - Draf kapal 1m
€22,995
no ship photo 87mt kothak wangun Geared DWT3500 blt1985/2007 karo excavator GC, DWT 3500, LOA 87.91m, 1985
Pembawa akeh - Draf kapal 87.91m
no ship photo 98mt DWT8301 Japan Dibangun 1994 BULK CARRIER, DWT 8301, LOA 98.18m, 1994
Pembawa akeh - Draf kapal 7.54m - GRT 5471
lifeboat kanggo didol 2009 Reddingssloep 800, LOA 8m, 2009
lifeboat - Draf kapal 0.8m
€25
Kapal prau kanggo didol Crewboat DURME - 16 kn dibangun taun 2000, LOA 18.1m, 2000
Kapal prau - Draf kapal 1.2m
€135,000
Multi-purpose kanggo didol Low Draft Offshore Dhukungan Vessel, LOA 38.17m, 1989
Multi-purpose - Draf kapal 1.7m
$650,000
no ship photo 75mt DWT2640 blt1975 Hamburg kargo Umum karo excavator, DWT 2640, LOA 75.77m, 1975
Pembawa akeh - Draf kapal 27m - GRT 1656
Cruiseferry kanggo didol EVENT BOAT / DAY CRUISER, LOA 45m, 2011
Cruiseferry - Draf kapal 2.45m
Towboat kanggo didol Tug - 30 TBP Twin Screw, LOA 24.3m, 1988
Towboat
lifeboat kanggo didol Lifeboat lan Traktor Marinized for Sale, LOA 11m, 2004
lifeboat - Draf kapal 0.7m
no ship photo 84mt DWT3956 TEU221 2X30t CRANE MPP-GC-RORO VESSEL, DWT 3956, LOA 84m, 1989
Kapal reefer - Draf kapal 5.34m - GRT 2279
Pembawa akeh kanggo didol 105,5m Kargo Umum, DWT 6830, LOA 105.5m, 1996
Pembawa akeh - Draf kapal 6.92m
$3,300,000
Kapal motor kanggo didol 12,2m Penumpang / Awak Prau, LOA 12.2m, 2003
Kapal motor
$175,000
no ship photo 100mt DWT7731 blt1995 TWEENDECKER, DWT 7731, LOA 100.48m, 1995
Pembawa akeh - Draf kapal 7.906m - GRT 6049
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis