Kapal kanggo didol

Towboat kanggo didol 39.21m Tug Boat, LOA 39.21m, 1976
Towboat - GRT 538
$750,000
kapal pesiar kanggo didol 11.67m Kaca Bottom Boat, LOA 11.67m, 1996
kapal pesiar
€120,000
Kapal pasokan kanggo didol 44m / DP 1 Platform Supply Vessel for Sale / # 1062146, DWT 852, LOA 44.19m, 2001
Kapal pasokan - Draf kapal 3.02m
$2,600,000
Kapal pasokan kanggo didol 60m / 65ts BP AHTS Vessel for Sale / # 1064930, DWT 1, LOA 60m, 2005
Kapal pasokan - Draf kapal 4.2m
$2,200,000
Pembawa akeh kanggo didol 126m / 12 pax RoRo Cargo Ship for Sale / #1034533, LOA 125.52m, 1990
Pembawa akeh - Draf kapal 4.72m
Tongkang kanggo didol 100m Offshore Dhukungan & Konstruksi Kapal for Sale / # 1116931, DWT 9, LOA 100m, 2009
Tongkang - Draf kapal 5.5m
$10,200,000
Kapal patroli kanggo didol V5000 Interceptor, LOA 16.46m, 1992
Kapal patroli
Kapal motor kanggo didol 7.48m Kapal Penumpang lan Pariwisata, LOA 7.48m, 1997
Kapal motor
€30,000
Pembawa akeh kanggo didol 40m 4400bhp AHT Utility Tug, DWT 345, LOA 40m, 2021
Pembawa akeh - Draf kapal 3.8m
$3,950,000
no ship photo Kapal nelayan
Fishing Trawler
Kapal pasokan kanggo didol 71m / DP 2 / 122ts BP AHTS Kapal Didol / #1068455, DWT 2, LOA 71.15m, 2010
Kapal pasokan - Draf kapal 4.8m
$2,550,000
Towboat kanggo didol 28m Tug for Sale / #1078636, LOA 28.45m, 1976
Towboat - Draf kapal 3.2m
$180,000
prau ladang angin kanggo didol 19m / 20 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1117155, LOA 18.85m, 2022
prau ladang angin - Draf kapal 1.33m
€2,700,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 54m / Landing Craft for Sale / # 1072768, DWT 1, LOA 54.38m, 2010
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.8m
Kapal survey kanggo didol Riset 18m / 32knts- Survey- Kapal Pengawal Didol / #1089542, LOA 17.68m, 2021
Kapal survey - Draf kapal 1.13m
€1,700,000
Pembawa akeh kanggo didol 94mt 7200 DWT ON 8,45 M KOTAK GEARED SID/GC, DWT 7200, LOA 94.4m, 1998
Pembawa akeh - Draf kapal 8.45m - GRT 3985
Pembawa akeh kanggo didol 110m DWT 10620 MTS ON 8.79M KARGO UMUM GEARED, DWT 10620, LOA 110.03m, 1999
Pembawa akeh - Draf kapal 8.79m - GRT 6352
Pembawa akeh kanggo didol 130mt DWT 9169 MTS ON 8,1M KARGO UMUM, DWT 9169, LOA 130.81m, 1999
Pembawa akeh - Draf kapal 8.1m - GRT 6065
Kapal pasokan kanggo didol 63m / DP 1 / 83ts BP AHTS Kapal Dijual / #1065652, DWT 1, LOA 63m, 2007
Kapal pasokan - Draf kapal 5m
$1,550,000
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol 87m / DP 2 Platform Supply Vessel for Sale / # 1080008, DWT 5, LOA 87.08m, 2014
Kapal pasokan platform (PSV) - Draf kapal 5.9m
$16,500,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis