Kapal kanggo didol

Towboat kanggo didol 2003 KARYA Multicat 26.00 m, LOA 26m, 2003
Towboat - Draf kapal 2.5m
£2,700,000
Katamaran kanggo didol 11m kanggo 13m Power Catamaran, LOA 11m, 2014
Katamaran
Katamaran kanggo didol Kapal Nelayan Katamaran, LOA 10m, 2013
Katamaran
Kapal motor kanggo didol Penumpang SI 65 pax perusahaan lengkap, LOA 25.32m, 1977
Kapal motor - Draf kapal 1.35m
kapal pesiar kanggo didol Botique Cruise Ship, Shadow Boat utawa Yacht, LOA 39.74m, 2019
kapal pesiar - Draf kapal 3.4m
€3,750,000
Kapal kerja kanggo didol 27m Multicat for Sale / #1089498, LOA 26.7m, 1967
Kapal kerja - Draf kapal 1.2m
£780,000
Towboat kanggo didol 21m / 13ts BP Tug for Sale / #1112356, LOA 20.63m, 1969
Towboat - Draf kapal 2.3m
$110,000
Kapal kerja kanggo didol 24m Workboat for Sale / # 1117069, LOA 23.89m, 1965
Kapal kerja - Draf kapal 3m
€120,000
Kapal crane kanggo didol CRANE NGAMBUNG, LOA 38m, 1988
Kapal crane
operator LNG kanggo didol LPG CARRIER, LOA 88.12m, 1987
operator LNG - GRT 2083
Kapal feri kanggo didol FERRY DOUBLE-END sing durung rampung, LOA 99.51m, 2015
Kapal feri - Draf kapal 3m
no ship photo DAY CRUISE VESSEL FOR SALE UTAWA Chartering, LOA 77m, 1991
Kapal motor - Draf kapal 12m
Kapal motor kanggo didol HARGA TURUN / 40m / 320 pax Kapal Penumpang Didol / #1063829, LOA 39.98m, 2004
Kapal motor - Draf kapal 2.24m
$1,000,000
Katamaran kanggo didol 11m Charter Fishing Catamaran New Mbangun, LOA 11m, 2013
Katamaran
Katamaran kanggo didol Windfarm Catamaran, LOA 13m, 2013
Katamaran
Kapal feri kanggo didol 2016BLT pindho END FERRY, LOA 102.2m, 2016
Kapal feri - GRT 1510
kapal RORO kanggo didol 58m / 600 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1020494, LOA 57.99m, 1980
kapal RORO - Draf kapal 3m
Towboat kanggo didol 61T BP DPI AHTS, LOA 58m, 2000
Towboat - Draf kapal 4.7m
Akomodasi tongkang kanggo didol 135m Accommodation Kapal for Sale / # 1082245, LOA 135m, 2011
Akomodasi tongkang - Draf kapal 3.5m
$26,000,000
kapal RORO kanggo didol 100m penumpang / Kapal RoRo for Sale / # 1104458, LOA 100m, 2018
kapal RORO - Draf kapal 2.95m
€14,500,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis