Kapal kanggo didol

Pilot boat kanggo didol Kapal pilot Swedia dibangun taun 1978 ing galangan kapal Docksta, LOA 14.4m, 1978
Pilot boat
Tongkang kanggo didol 1997 Adat 24, LOA 24m, 1997
Tongkang
$38,900
Kapal motor kanggo didol 2015 Komersial Fast Boat, LOA 13.35m, 2015
Kapal motor - Draf kapal 1.68m
€425,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 59m / DP 1 Dhukungan Offshore & Kapal Konstruksi for Sale / # 1077519, DWT 1, LOA 59.25m, 2012
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 4.95m
Kapal longline kanggo didol 1979 Uniflite 32, LOA 32m, 1979
Kapal longline - Draf kapal 6m
$112,000
Kapal RoPax kanggo didol ROPAX LANDING CRAFT cilik, DWT 125, LOA 39.9m, 2006
Kapal RoPax - Draf kapal 1.7m
kapal RORO kanggo didol M/V SILVER QUEEN RORO PASSENGER FERRY VESSEL DIJUAL/TAHUN 1998 DIBUAT ING JAPAN, DWT 455, 1998
kapal RORO - Draf kapal 5.7m
Kapal feri kanggo didol 20m / 97 pax Accommodation Vessel for Sale / # 1123549, LOA 19.95m, 1987
Kapal feri - Draf kapal 1.3m
€550,000
Pembawa akeh kanggo didol 12.700 mt dwt MPP dibangun 2006 Ukrain for sale, DWT 12700, LOA 156.76m, 2006
Pembawa akeh - Draf kapal 7.8m
Towboat kanggo didol 29m Tug for Sale / #1003731, DWT 66, LOA 28.68m, 1966
Towboat - Draf kapal 3.45m
$310,000
Kapal motor kanggo didol 37m Kapal Penumpang for Sale / # 1038812, LOA 37.33m, 1985
Kapal motor - Draf kapal 2.8m
$360,000
Kapal motor kanggo didol 280' Butik Cruise Ship, DWT 463, LOA 85.46m, 1988
Kapal motor - Draf kapal 3.75m - GRT 3
$4,900,000
Kapal RoPax kanggo didol FERRY ROPAX dina cilik, DWT 204, LOA 60.1m, 1980
Kapal RoPax - Draf kapal 2.62m
kapal RORO kanggo didol 600 penumpang Roro kapal penumpang dibangun 2021 korea for sale, LOA 82.06m, 2021
kapal RORO - Draf kapal 3.8m
Towboat kanggo didol 1952 24' x 8' Baja Tug, LOA 24m, 1952
Towboat - Draf kapal 6m - GRT 4
$60,000
Kapal prau kanggo didol 1982 Crew Boat - Crew Boat For Sale, LOA 35.71m, 2010
Kapal prau - Draf kapal 1.68m
€600,000
Kapal kerja kanggo didol 2000/2021 24' x 8' Aluminium Twin Engine Workboat, LOA 24m, 2021
Kapal kerja - Draf kapal 3m
$100,000
no ship photo 181.000 DWT CAPSIZE BULKER BLT 2014 DIJUAL, DWT 181000, LOA 291.98m, 2014
Pembawa akeh - Draf kapal 18.24m
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol PSV - Bangunan Anyar - Ulstein PX121 H, DWT 4000, LOA 83.4m, 2022
Kapal pasokan platform (PSV) - Draf kapal 6.7m
$19,000,000
Towboat kanggo didol 33m / 54ts BP Tug for Sale / #1034391, DWT 375, LOA 33.3m, 1988
Towboat - Draf kapal 5.02m
€1,850,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis