Kapal kanggo didol

no ship photo 5000T Kapasitas ngangkat floating dock for sale, LOA 150m, 2015
dermaga ngambang - Draf kapal 2.5m
Pemotong kanggo didol 1988 Wahl 55, LOA 55m, 1988
Pemotong - Draf kapal 10m
$625,000
Towboat kanggo didol 1963 Tug - Screw Tunggal For Sale, LOA 38m, 1963
Towboat - Draf kapal 4.2m
€195,000
Banyu sampah kanggo didol Kapal Kontrol Polusi 2021 Didol, LOA 7m, 2021
Banyu sampah
€78,000
Kapal penyelamat kanggo didol 2019 Rescue Boat For Sale, LOA 7.7m, 2019
Kapal penyelamat
Towboat kanggo didol 23m / 18ts BP Tug for Sale / #1025331, LOA 22.51m, 1981
Towboat - Draf kapal 2.7m
€680,000
Katamaran kanggo didol BANGUNAN ANYAR - Perahu Listrik 39, LOA 39m
Katamaran - Draf kapal 1.1m
tukang keruk kanggo didol 1977 Dipper Dredger For Sale, LOA 50.1m, 1977
tukang keruk - Draf kapal 2.9m
$1,700,000
Tongkang kanggo didol 1983 Split Barge For Sale, DWT 870, LOA 51.15m, 1983
Tongkang - Draf kapal 1.94m
$850,000
Tongkang kanggo didol Self Propelled Deck Cargo Barge 23000 DWT Anyar, DWT 23000, LOA 165m, 2022
Tongkang
no ship photo 141mt DWT5630 pax60 RORO CARGO VESSEL DIJUAL, DWT 5630, LOA 141m, 1998
Pembawa akeh - Draf kapal 5.97m - GRT 10957
Pembawa akeh kanggo didol 297' DIRI MONGGO KANGGO, DWT 3100, LOA 297m, 1999
Pembawa akeh - Draf kapal 5.5m - GRT 2138
$1,350,000
Tongkang kanggo didol 1990 Drop Bottom Barge For Sale, DWT 752, LOA 65.6m, 1990
Tongkang - Draf kapal 0.87m
$1,400,000
prau ladang angin kanggo didol 2014 Crew Boat - Angin Farm Vessel For Sale & Charter, LOA 20m, 2014
prau ladang angin - Draf kapal 2.6m
£310,000
Kapal kontainer kanggo didol 2012 Crew Boat - Angin Farm Vessel For Sale & Charter, DWT 44, LOA 18.5m, 2012
Kapal kontainer - Draf kapal 0.68m
£190,000
Metal kethokan kanggo didol Kapal Scrap (738 Metrik Ton)
Metal kethokan
Kapal pukat purse-seine kanggo didol TWINRIG TRAWLER & # 038; FLYSHOOTER, LOA 28.6m, 2017
Kapal pukat purse-seine - Draf kapal 5.75m
Kapal kerja kanggo didol 15m / 1,8ts crane Workboat for Sale / # 1123545, LOA 15m, 2018
Kapal kerja
€130,000
prau ladang angin kanggo didol 26m / 12 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1085399, LOA 25.75m, 2014
prau ladang angin - Draf kapal 2.2m
€2,800,000
Kapal pukat purse-seine kanggo didol PURSE SEINER, LOA 39.95m, 2018
Kapal pukat purse-seine
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis