Kapal kanggo didol

Landing Craft, Tank kanggo didol Landing Craft, DWT 288, LOA 44.6m
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2m
Pembawa akeh kanggo didol 40m 3700bhp AHT Utility Tug, DWT 345, LOA 40m, 2021
Pembawa akeh - Draf kapal 3.8m
$3,500,000
Kapal pasokan kanggo didol Kapal Pasokan Cepet 190ft, LOA 59.13m, 2013
Kapal pasokan - Draf kapal 4.27m
Pembawa akeh kanggo didol 81,2m Cargo Umum / Boxshaped / Gearless, DWT 2620, LOA 81.2m, 1991
Pembawa akeh - Draf kapal 4.48m - GRT 1574
$1,450,000
Kapal kerja kanggo didol BANGUNAN ANYAR - 9,5m Workboat, LOA 9.4m, 2021
Kapal kerja - Draf kapal 0.85m
Pembawa akeh kanggo didol 79,17m Kapal Kargo, DWT 3500, LOA 79.17m, 1990
Pembawa akeh - Draf kapal 7.9m - GRT 852
$1,300,000
Towboat kanggo didol 1984 Workboat For Sale & Charter, LOA 16.43m, 2014
Towboat - Draf kapal 1.5m
no ship photo Layanan: tuts towage pelabuhan lan segara, tongkang ndhuwur rata lan AHTugs, LOA 35m, 1990
Towboat
Pembawa akeh kanggo didol 82,84m Cargo Umum / Gearless, DWT 6, LOA 82.84m, 1988
Pembawa akeh - Draf kapal 5.4m - GRT 1882
$1,100,000
prau ladang angin kanggo didol 26m / 12 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1092644, DWT 34, LOA 25.94m, 2016
prau ladang angin - Draf kapal 2.16m
£2,300,000
Kapal pasokan kanggo didol 81m / DP 2 / 240ts BP AHTS Kapal didol / #1061233, DWT 4, LOA 81m, 2002
Kapal pasokan - Draf kapal 7.61m
$4,600,000
Pilot boat kanggo didol 2015 PILOT BOAT For Sale, LOA 12m, 2015
Pilot boat - Draf kapal 1m
€315,000
no ship photo Didol - DWT 5643 MTS ON 6,753 M DRFT-BLT 97 CHINA-TEUS 384, DWT 5643, LOA 100.59m
Pembawa akeh - Draf kapal 6.753m - GRT 2998
Towboat kanggo didol 29m / 18ts BP Tug for Sale / #1003833, LOA 28.96m, 1966
Towboat - Draf kapal 4.4m
£165,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 46m / Landing Craft for Sale / # 1091952, DWT 600, LOA 45.5m, 2016
Landing Craft, Tank - Draf kapal 1.96m
$1,850,000
Kapal feri kanggo didol 25m / 236 pax Kapal Akomodasi Didol / #1123510, LOA 24.7m, 1989
Kapal feri
€400,000
Pembawa akeh kanggo didol 88m / Deck Cargo Ship for Sale / # 1046467, DWT 2, LOA 87.5m, 1989
Pembawa akeh - Draf kapal 3.63m
€1,300,000
Kapal kerja kanggo didol 2009 Prau Kerja Didol & Charter, LOA 22.9m, 2009
Kapal kerja
£720,000
Kapal pasokan kanggo didol 77m / DP 1 / 203ts BP AHTS Kapal Didol / #1059232, DWT 2, LOA 77m, 2000
Kapal pasokan - Draf kapal 6.6m
$3,100,000
Tongkang kanggo didol 68,40m Self-propelled Split Hopper Barge, LOA 68.4m, 2015
Tongkang - Draf kapal 4.3m - GRT 1519
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis