Kapal kanggo didol

Kapal patroli kanggo didol BANGUNAN ANYAR - 28m Kapal Patroli Cepet, LOA 28m, 2022
Kapal patroli - Draf kapal 2.4m
tukang keruk kanggo didol 94.85m Cutter Suction Dredger 3200cbm, LOA 94.85m, 2015
tukang keruk - Draf kapal 2.45m
$7,250,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 400cbm Single Hull Marine Gasoil Storage, LOA 35.29m, 2007
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 2.5m - GRT 429
$550,000
kapal RORO kanggo didol 82m / 500 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1056478, LOA 82m, 1996
kapal RORO - Draf kapal 4.4m
Kapal kerja kanggo didol 2022 Perahu Kerja Baja 16'6 x 6' (kasedhiya outboard 30hp), LOA 16m, 2022
Kapal kerja
$6,500
Kapal patroli kanggo didol Siap lelayaran kanthi kabar singkat // Didol Kapal Transfer Awak 71m / #1011812, DWT 513, LOA 70.9m, 1975
Kapal patroli - Draf kapal 4.87m
€1,500,000
Kapal patroli kanggo didol 70m Crew Transfer Vessel for Sale / # 1005327, DWT 513, LOA 69.86m, 1968
Kapal patroli - Draf kapal 4.88m
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol Kapal RoRo 110m, DWT 4616, LOA 110m, 1982
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 4.6m - GRT 6413
$2,500,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 76,8m Steel Landing Craft pindho ngisor, DWT 1800, LOA 76.8m, 2016
Landing Craft, Tank - GRT 1212
$1,650,000
Towboat kanggo didol NEW 30m Tug 2060HP, LOA 30m, 2021
Towboat - GRT 26
$1,045,000
Tongkang kanggo didol 51M BARGE karo CRANE FOR SALE, LOA 45.7m, 1968
Tongkang - Draf kapal 2.86m
Fishing Trawler kanggo didol 2000 Adat 28, LOA 28m, 2000
Fishing Trawler
$30,000
Pembawa akeh kanggo didol Carrier Bulk 3500DWT, DWT 3500, LOA 80m, 2021
Pembawa akeh - Draf kapal 5.3m
$2,500,000
Tongkang kanggo didol Surplus kanggo Ngonversi, LOA 310m, 1967
Tongkang
Kapal kerja kanggo didol BOAT AGENT 15M for sale, LOA 15.9m, 1978
Kapal kerja - Draf kapal 1.7m - GRT 2
€120,000
Kapal kerja kanggo didol 14M AGENT BOAT for sale, LOA 14.8m, 1960
Kapal kerja - Draf kapal 1.5m - GRT 2
€80,000
Kapal kerja kanggo didol 2012 Workboat For Sale, LOA 28m, 2012
Kapal kerja - Draf kapal 2.27m
Kapal penumpang kanggo didol FERRY PENUMPANG, LOA 33m, 2007
Kapal penumpang - Draf kapal 1.98m
Katamaran kanggo didol Dhuwur SPEED CATAMARAN, LOA 34.83m, 2010
Katamaran - Draf kapal 1.43m
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol 2006 Chemical Tanker For Sale, LOA 148m, 2006
tanker lenga, tanker kimia
$3,800,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis