Ships for sale saka pangguna Andreas Sonnichsen / Hagland

Kapal pasokan kanggo didol SURVEY / KREW VESSEL, LOA 15.93m, 1975
Kapal pasokan
Kapal penumpang kanggo didol MOTOR YACTH (CATAMARAN), LOA 15m, 2008
Kapal penumpang
Kapal kerja kanggo didol SERBAGUNA MULTISHIP 1500 VESSEL, LOA 14.95m, 2009
Kapal kerja - Draf kapal 1.2m
Kapal feri kanggo didol Ro-Ro / PASSENGER VESSEL (dobel rampung), DWT 800, LOA 87.1m, 1989
Kapal feri - Draf kapal 4.3m - GRT 2835
Kapal dhukungan kanggo didol ELEVATING PLATFORM, LOA 91.2m, 2003
Kapal dhukungan - Draf kapal 5.5m
Kapal feri kanggo didol Ro-Ro / PASSENGER VESSEL (dobel rampung), DWT 1000, LOA 109m, 2017
Kapal feri - Draf kapal 3.9m - GRT 2989
Kapal riset kanggo didol KAPAL PANCING REKREASI, LOA 11.98m, 1989
Kapal riset - Draf kapal 1.3m
Katamaran kanggo didol FERRY PENUMPANG KECEPATAN dhuwur, LOA 13.3m, 1981
Katamaran
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PURSE SEINER / PELAGIC TRAWLER, LOA 64m, 2012
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - Draf kapal 7m - GRT 1851
Katamaran kanggo didol Dhuwur SPEED CATAMARAN, LOA 34.83m, 2010
Katamaran - Draf kapal 1.45m - GRT 332
Kapal dhukungan kanggo didol ICE BREAKER, LOA 67.55m, 1979
Kapal dhukungan - Draf kapal 5m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 25.68m, 2013
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 2.2m - GRT 174
Kapal penumpang kanggo didol ANYAR-BUILED prau LISTRIK, LOA 11.5m, 2019
Kapal penumpang - Draf kapal 0.66m
Katamaran kanggo didol KAPAL PENUMPANG, LOA 20m, 1991
Katamaran - GRT 85
Kapal penumpang kanggo didol BUS PELABUHAN / KAPAL PENUMPANG, LOA 22.9m, 2009
Kapal penumpang - GRT 77
Total ditemokake: 95
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis