Kapal kanggo didol

no ship photo FT Pontoon for sale, LOA 45m, 2009
ponton - Draf kapal 2.5m
Towboat kanggo didol 230' AHST OSV, DWT 2395, LOA 230m, 1979
Towboat - GRT 1754
$2,400,000
Towboat kanggo didol 262' DP2 AHST, LOA 262m, 2003
Towboat - Draf kapal 6.6m - GRT 3160
$29,000,000
Towboat kanggo didol 160' Offshore AHST, DWT 578, LOA 48.7m, 1984
Towboat - Draf kapal 4.56m - GRT 74
$1,050,000
dermaga ngambang kanggo didol 13.000t Floating Dock, LOA 208.5m, 1977
dermaga ngambang
Pemotong kanggo didol New Pro Fisherman 33 (formulir kit kasedhiya), LOA 33m, 2018
Pemotong - Draf kapal 3m
€45,000
Tongkang kanggo didol Anyar 20' x 8' x 30" Steel Barge - 1 ing saham, LOA 20m, 2021
Tongkang
$19,000
no ship photo 42mt MOBIL PENUMPANG FERRY, DWT 250, LOA 42.01m, 1985
Cruiseferry - Draf kapal 2.2m - GRT 272
Towboat kanggo didol 26mtr Purse Seiner, LOA 26m, 2002
Towboat
no ship photo 76mt RORO PENUMPANG FERRY, LOA 76.5m, 1990
kapal RORO - Draf kapal 2.8m
kapal RORO kanggo didol 191m / 120 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1027479, LOA 190.93m, 1987
kapal RORO - Draf kapal 6.5m
€12,000,000
dermaga ngambang kanggo didol Sectional Floating Dock, LOA 47.4m, 2016
dermaga ngambang
Pemotong kanggo didol Paduan kucing charter - upgrade 2018/19 massive, LOA 17m, 1994
Pemotong - Draf kapal 1.1m
Tongkang kanggo didol 180ft Ballatable Deck Tongkang, LOA 120m, 2013
Tongkang
$1,250,000
Kapal pasokan kanggo didol Kapal Pasokan Platform Listrik Diesel, LOA 81.6m, 2013
Kapal pasokan
Kapal kerja kanggo didol Prau Kerja Baja 24'6" x 9' anyar kanthi Wheelhouse - Dibangun miturut Pesen, LOA 24m, 2021
Kapal kerja
$25,750
Kapal motor kanggo didol 1955/2008 65' PAX Boat & Busine, LOA 65m, 1955
Kapal motor - Draf kapal 5m
$335,999
Towboat kanggo didol Traktor Tunggal Unit Tunggal, LOA 22m, 1974
Towboat
£60,000
Tongkang kanggo didol 146' x 38' x 17.5' Tongkang Hopper Kelas Cape, LOA 146m, 1950
Tongkang - Draf kapal 17m
$85,000
Kapal feri kanggo didol MODERN pindho END FERRY, DWT 750, LOA 107m, 2017
Kapal feri - Draf kapal 2.8m
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis