Kapal kanggo didol

Tongkang kanggo didol Tongkang 330ft, DWT 8746, LOA 330m, 2003
Tongkang - Draf kapal 4.82m - GRT 379
$588,500
Dhukungan nyilem kanggo didol 1973 35' Twin Screw Alum Nyilem Prau, LOA 35m, 2002
Dhukungan nyilem - Draf kapal 3m
$138,000
Tongkang kanggo didol Jack Up Rig 120p, LOA 40.54m, 2012
Tongkang
Tongkang kanggo didol 150 pax Jack Up Rig, LOA 79m, 2006
Tongkang
kapal pesiar kanggo didol HARGA DITURUN / 230m / 1.530 pax Kapal Pesiar didol / #1050011, LOA 229.84m, 1992
kapal pesiar - Draf kapal 7m
$22,000,000
kapal RORO kanggo didol 212m / 1.200 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1059804, LOA 211.94m, 2001
kapal RORO - Draf kapal 6.8m
€65,000,000
kapal pesiar kanggo didol 107m / 182 pax Cruise Ship for Sale / # 1096641, LOA 107.22m, 1987
kapal pesiar - Draf kapal 1.7m
€1,800,000
kapal pesiar kanggo didol 93m / 1.287 pax Cruise Ship for Sale / # 1000611, LOA 92.66m, 1953
kapal pesiar - Draf kapal 4.9m
€2,600,000
Fishing Trawler kanggo didol 36m Trawler Banyu Tengah, LOA 36m, 1982
Fishing Trawler
kapal RORO kanggo didol 8770DWT / 1978 KOR BLT RORO 1650LM, DWT 8770, LOA 154.43m, 1978
kapal RORO - Draf kapal 7.32m - GRT 13117
Landing Craft, Tank kanggo didol 580DWT LANDING CRAFT, DWT 579, LOA 64.5m, 2001
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.4m
Cruiseferry kanggo didol 70mt DAY / NIGTH MOBIL penumpang FERRY, LOA 70.5m, 1992
Cruiseferry
Kapal motor kanggo didol 170PAX dina prau penumpang, LOA 33.5m, 1978
Kapal motor - Draf kapal 1.7m
Kapal riset kanggo didol HARGA ANYAR! 127 'x 28' Steel diowahi Ex CCG Vessel / Liveaboard Yacht, LOA 127m, 1985
Kapal riset - Draf kapal 10m - GRT 390
$249,900
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol Norwegian Purse Seiner / trawler, DWT 1757, LOA 61.4m, 1986
tanker lenga, tanker kimia
€2,500,000
Kapal motor kanggo didol 1918/1974 120' - 200 Kapal Penumpang**Saiki dilisensi kanggo ngladeni alkohol, LOA 120m, 1974
Kapal motor - Draf kapal 6m - GRT 249
$126,000
no ship photo 76mt CEPAT CATAMARAN FERRY, LOA 76.6m, 1996
Cruiseferry - Draf kapal 3.15m - GRT 4599
no ship photo 56mt KAPAL PENUMPANG KArgo, DWT 289, LOA 56.66m, 1991
Pembawa akeh - Draf kapal 3.41m
Kapal motor kanggo didol 49mt blt 2014 KAPAL penumpang FOR SALE, LOA 49m, 2014
Kapal motor
Kapal kontainer kanggo didol Tornado 9,3 mtr Inboard Diesel RIB, LOA 9.3m, 2016
Kapal kontainer - Draf kapal 0.85m
€69,500
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis