Kapal kanggo didol

no ship photo 169mt 22271DWT BLT1998 TEU1094 GEARED MPP, DWT 22271, LOA 169.82m, 1998
Multi-purpose - Draf kapal 9.3m
Kapal pasokan kanggo didol AHTS DP2 100 TBP - Mbutuhake Pembaruan Kelas / Docking Kering, LOA 67.4m, 2011
Kapal pasokan
Towboat kanggo didol 1966 Appledore Dog Class Tug Boat 'MT Deerhound', LOA 28.65m, 1966
Towboat - Draf kapal 3.66m
£99,000
Pembawa akeh kanggo didol 105,5m Kargo Umum, Tipe Balsa, DWT 6687, LOA 105.5m, 1999
Pembawa akeh - Draf kapal 9211m - GRT 436
$3,800,000
Tongkang kanggo didol 100.58m Akomodasi Tongkang, LOA 100.58m, 2008
Tongkang - Draf kapal 4.5m - GRT 9462
Towboat kanggo didol 10 TBP Delta Tug for Sale, LOA 15.4m, 1991
Towboat - GRT 15
Katamaran kanggo didol For Rent: Dhukungan Windfarm / Crew Transfer Catamaran kanggo Charter, LOA 23.3m, 2009
Katamaran
prau ladang angin kanggo didol Transfer Crew / Windfarm Dhukungan Kapal for Sale, LOA 20m, 2014
prau ladang angin
prau ladang angin kanggo didol Kapal Transfer Awak Didol (Dilebokake), LOA 18.5m, 2012
prau ladang angin
Kapal survey kanggo didol Survey / Work / Crew Vessel for Sale, LOA 19m, 1999
Kapal survey
Tongkang kanggo didol For Rent: Pontoon Deck Barge - Charter Timur Tengah, DWT 52, LOA 52.67m, 2006
Tongkang
Towboat kanggo didol 10M TRANSPORTABLE WORKBBOAT FOR SALE, LOA 10m
Towboat
Towboat kanggo didol Tug / Workboat - Triton Kelas Steel Voith Sneider, DWT 89, LOA 16m, 1973
Towboat - Draf kapal 5m
£65,000
no ship photo 105mt DWT5850 BLT2005 lenga CHEM TANKER, DWT 5850, LOA 105.5m, 2005
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 6.29m - GRT 4012
no ship photo 105mt DWT5717 lenga CHEM TANKER, DWT 5717, LOA 105.5m, 2004
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 6.29m - GRT 4077
no ship photo 159mt DWT20731 blt1998 TEUS869 CRANE3X36T BLULK CARRIER, DWT 20731, LOA 159.9m, 1998
Kapal reefer - Draf kapal 9.73m - GRT 14118
no ship photo 68mt blt1988 FERRY PENUMPANG MOBIL, LOA 68.93m, 1988
Cruiseferry - Draf kapal 2.4m
no ship photo 142mt DWT13898 BLT1997 GANGGUAN CILIK SM, DWT 13898, LOA 142.14m, 1997
Pembawa akeh - Draf kapal 8.21m - GRT 10220
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol TRAWLER WETFISH/PELAGIC STERN (kanthi kuota), DWT 97, LOA 26.07m, 2013
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - GRT 145
Towboat kanggo didol 48m 150t Kapal Crane (Angkat Berat) & Dhukungan Nyilem, DWT 1060, LOA 47m, 2011
Towboat - Draf kapal 3m - GRT 658
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis