Kapal kanggo didol

Kapal prau kanggo didol 2019 Crew Boat For Sale, LOA 18.9m, 2019
Kapal prau - Draf kapal 1.2m
€1,200,000
kapal pesiar kanggo didol 124m / 226 pax Cruise Ship for Sale / # 1000003, LOA 124.2m, 1974
kapal pesiar - Draf kapal 4.9m
kapal pesiar kanggo didol 114m / 214 pax Kapal Akomodasi Didol / #1117233, LOA 113.5m, 1983
kapal pesiar - Draf kapal 1.65m
€1,250,000
kapal pesiar kanggo didol 53m / 52 pax Cruise Ship for Sale / # 1044842, LOA 52.75m, 1991
kapal pesiar - Draf kapal 3m
€6,000,000
Fishing Trawler kanggo didol 1989 Fishing Trawler For Sale, LOA 41.61m, 1989
Fishing Trawler - Draf kapal 1.25m
Landing Craft, Tank kanggo didol 47M LCT MOBIL/PAX FERRY, DWT 200, LOA 47m, 2011
Landing Craft, Tank - Draf kapal 1.2m
Katamaran kanggo didol Butik 60mtr Kapal Pesiar, LOA 60m
Katamaran - Draf kapal 2m
Tongkang kanggo didol Tongkang Bunker Bahan Bakar Laut, LOA 67.13m, 1997
Tongkang - Draf kapal 5.3m - GRT 173
Kapal kerja kanggo didol 7,45 meter baja workboat, LOA 7.45m, 1985
Kapal kerja
Kapal pasokan kanggo didol 43m / 38ts BP AHTS Vessel for Sale / # 1027633, DWT 417, LOA 43.01m, 1985
Kapal pasokan - Draf kapal 3.4m
$315,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 46m / Landing Craft for Sale / # 1087936, DWT 480, LOA 45.5m, 2015
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.5m
$1,600,000
Kapal kerja kanggo didol 100HP Ex military 7,00 meter baja workboat, LOA 7m, 1985
Kapal kerja
Kapal prau kanggo didol Twin Screw Tujuan Umum, LOA 15m
Kapal prau - Draf kapal 1m
$650,000
Towboat kanggo didol New Mbangun Multicat for sale karo Crane lan A-Frame, LOA 15.85m, 2018
Towboat
Towboat kanggo didol Anyar: 15m Steel Workboat Single Screw, LOA 14.95m, 2018
Towboat
Towboat kanggo didol 49FT ALUMINIUM PILOT BOAT, LOA 14.95m, 2018
Towboat - Draf kapal 2m
€420,000
Kapal kerja kanggo didol 25m Workboat for Sale / # 1112310, LOA 25.25m, 2000
Kapal kerja
$310,000
Kapal kerja kanggo didol 26m Workboat for Sale / # 1112311, LOA 26.2m, 2005
Kapal kerja - Draf kapal 1.2m
$410,000
Pembawa akeh kanggo didol 90mt DWT4890 BLT2005 SID, KOTAK KARGO UMUM DIJUAL, DWT 4890, LOA 90.6m, 2005
Pembawa akeh - Draf kapal 90.6m - GRT 4890
Multi-purpose kanggo didol 26m / 51ts BP Multicat for Sale / # 1085575, LOA 26.37m, 2015
Multi-purpose - Draf kapal 3.71m
€5,100,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis