Kapal kanggo didol

Pembawa akeh kanggo didol 73mt DWT2194 Blt 1981 GEARED 8 X 3 MT DERRICKS, DWT 2194, LOA 73m, 1981
Pembawa akeh - Draf kapal 5.3m - GRT 992
Tongkang kanggo didol Frisian Tjalk motorsailer, LOA 23.95m, 1906
Tongkang - Draf kapal 1.3m
€150,000
Towboat kanggo didol Kapal Dhukungan / Pangopènan 78mtr (2019), LOA 78m, 2019
Towboat
Kapal survey kanggo didol Kapal Survey Cilik, LOA 32.68m, 1989
Kapal survey - Draf kapal 2m - GRT 62
Perahu inflatable kaku kanggo didol 2018 RHIB lan Fast Boats Cilik For Sale, LOA 11.4m, 2018
Perahu inflatable kaku - Draf kapal 0.55m
€100,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol Kapal Dhukungan Offshore, LOA 26.6m, 1973
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 3m
Towboat kanggo didol 42 'x 11' Baja Tug, LOA 42m, 1933
Towboat - Draf kapal 5m - GRT 9
$50,000
Fishing Trawler kanggo didol PUSAT IKAN, LOA 11.95m, 2020
Fishing Trawler - Draf kapal 1.5m
Kapal prau kanggo didol MP 150 Crew Transfer Vessel & OSV, DWT 150, LOA 35.09m
Kapal prau
Kapal prau kanggo didol Intervensi Pasokan Cepet lan Kapal Transfer Awak MP 625, DWT 500, LOA 60.68m
Kapal prau - Draf kapal 42m
Kapal feri kanggo didol 2015 Landing Craft LC-823, LOA 7m, 2015
Kapal feri
£66,000
Kapal prau kanggo didol Kapal Transfer Awak Cepet - MP 150, LOA 35.95m
Kapal prau - Draf kapal 1.4m
kapal pesiar kanggo didol Butik Cruise Ship Utawa; Yacht kulawarga, LOA 200m, 2017
kapal pesiar - Draf kapal 15m
$2,995,000
tukang keruk kanggo didol 1980 19.05m Baja Ex CCG Pelampung Tender, LOA 19.05m, 1980
tukang keruk - Draf kapal 1.35m - GRT 79
$499,000
Towboat kanggo didol 1980 Twin meneng Tug For Sale, LOA 33.24m, 1980
Towboat - Draf kapal 4.7m
€800,000
no ship photo 51K DWT, DPP dagang deepwell MR tanker, DWT 51182, LOA 183m, 2006
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 13.17m - GRT 30127
no ship photo 100mt MPP/KARGO/KAPAL KONTAINER DWT8950 BLT1995, DWT 8950, LOA 100.8m, 1995
Kapal reefer - Draf kapal 8.21m - GRT 6285
Pembawa akeh kanggo didol 63.200DWT Massal Carriers, DWT 63200, LOA 199.9m, 2020
Pembawa akeh
Kapal prau kanggo didol 10.89m Crew, Pilot lan Prau Pleasure, LOA 10.89m, 2008
Kapal prau - Draf kapal 0.5m - GRT 7
$190,000
Kapal motor kanggo didol 23m 30pax Schooner, LOA 23.22m, 1992
Kapal motor
€230,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis