Kapal kanggo didol

Pembawa akeh kanggo didol 93mt RORO KAPAL KArgo penumpang, DWT 1864, LOA 93m, 1989
Pembawa akeh - Draf kapal 3.1m - GRT 4296
kapal RORO kanggo didol 107m / 800 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1103698, LOA 107m, 2017
kapal RORO - Draf kapal 2.8m
€6,400,000
no ship photo 190mt ROPAX FERRI FOR SALE UTAWA CHARTER, DWT 9341, LOA 190m, 1994
Kapal reefer - Draf kapal 6.5m
kapal RORO kanggo didol 100m / 900 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1104418, LOA 100.18m, 2018
kapal RORO - Draf kapal 2.85m
€8,300,000
kapal RORO kanggo didol 107m / 800 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1095648, LOA 107m, 2017
kapal RORO - Draf kapal 2.8m
€6,500,000
no ship photo ROPAX (kelas es)SALE UTAWA CHARTER, DWT 4010, LOA 154m, 1971
Kapal RoPax - Draf kapal 5.22m
Kapal RoPax kanggo didol 358' RoPax Night Ferry, DWT 988, LOA 109.35m, 2020
Kapal RoPax - Draf kapal 4.7m - GRT 6748
€3,300,000
Kapal motor kanggo didol 275' Kapal Pesiar, DWT 959, LOA 275m, 1988
Kapal motor - Draf kapal 9m
$4,900,000
Kapal motor kanggo didol DAY PASSENGER boat, LOA 29.9m, 2001
Kapal motor - Draf kapal 1.8m
Tongkang kanggo didol 180p JU Accom / Tongkang Kerja, LOA 68m, 2019
Tongkang
Tongkang kanggo didol Unit Pelayanan Turbin Angin Lepas Pantai Self Elevating/Pekerjaan/ A, LOA 85.5m, 2019
Tongkang
Tongkang kanggo didol TankBarge, LOA 332m, 1993
Tongkang
$1,450,000
no ship photo 125mt ROPAX FERRY FOR SALE, LOA 125.7m, 1977
Kapal RoPax
no ship photo 102mt PENUMPANG HSC, DWT 31960, LOA 102m, 1996
Kapal feri
Kapal kerja kanggo didol 2015 Kapal Kerja, LOA 12m, 2011
Kapal kerja - Draf kapal 0.8m
€250,000
Fishing Trawler kanggo didol Perahu Nelayan Tuna Cilik, LOA 12.2m, 1974
Fishing Trawler
Towboat kanggo didol PENJUAL KEEN // 25m / 28ts BP Tug for Sale / #1031903, DWT 104, LOA 24.7m, 1988
Towboat - Draf kapal 3.19m
€675,000
no ship photo 75mt ROPAX FERRY FOR SALE, DWT 390, LOA 74m, 1981
Kapal RoPax - GRT 760
Kapal patroli kanggo didol Kapal kru cepet, LOA 8.6m, 1990
Kapal patroli
€82,500
no ship photo TANGKI KIMIA (loro sadulur)10,714 dwt, blt 2006, DWT 10714, LOA 121.41m, 2006
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 8.31m - GRT 7064
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis