Kapal kanggo didol

Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, LOA 100.1m, 2009
Kapal feri - Draf kapal 2.45m - GRT 989
no ship photo 115' Camcraft Aluminium Crew Prau - 49 penumpang, LOA 115m, 1974
Tongkang
$449,500
Katamaran kanggo didol Noosa Cat Walkaround 2002, LOA 11m, 2002
Katamaran - Draf kapal 1m
$380,000
tukang keruk kanggo didol Penyihir Banyu Mk 2, LOA 7.2m
tukang keruk
£48,000
Pembawa akeh kanggo didol LCT MOBIL/KARGO VSL, DWT 800, LOA 53m, 2009
Pembawa akeh - Draf kapal 2.76m - GRT 676
Towboat kanggo didol USED 20 Meter Agen Prau 1989 Single Screw, LOA 19.95m, 1989
Towboat - Draf kapal 1.7m
Towboat kanggo didol GRP FAST PATROL BOAT USED, CREW BOAT (USED), LOA 13.5m
Towboat - Draf kapal 0.87m
Kapal kerja kanggo didol 19' X 7'6 X 32" Prau Kerja Baja Anyar - Dibangun miturut Pesen, LOA 19m, 2021
Kapal kerja
$9,750
Pembawa akeh kanggo didol LCT MOBIL/KARGO VSL, DWT 500, LOA 48.77m, 1997
Pembawa akeh - Draf kapal 3.2m - GRT 485
kapal pesiar kanggo didol 709' 1.850 PAX CRUISE KAPAL, DWT 5000, LOA 216.8m, 1988
kapal pesiar - GRT 2285
$8,500,000
Fishing Trawler kanggo didol 1990 Radon 33, LOA 33m, 1990
Fishing Trawler
$123,000
Kapal kontainer kanggo didol 1980 Hydraulic Fishing 36, LOA 36m, 1980
Kapal kontainer
$83,400
no ship photo 115mt MOBIL PENUMPANG FERRY, DWT 7495, LOA 115m, 1974
kapal RORO - Draf kapal 4.47m - GRT 7821
Towboat kanggo didol 1969 Offshore Tug/Kapal Suplai, LOA 49.4m, 2001
Towboat - Draf kapal 3.5m
$375,000
Hotel kanggo didol Hotel ngambang., LOA 103m
Hotel - Draf kapal 1.5m
£425,000
Kapal motor kanggo didol "JOYCE TOO" 11MT PASSENGER BOAT GRP, LOA 10.97m, 1973
Kapal motor
£50,000
Katamaran kanggo didol 184' Custom Catamaran Cruise Ship, LOA 184m, 1998
Katamaran - Draf kapal 7.25m
$7,700,000
Kapal RoPax kanggo didol 242' INCAT Wave Piercing Catamaran, DWT 180, LOA 242m, 1991
Kapal RoPax - GRT 3003
€7,500,000
kapal pesiar kanggo didol 1969 Commercial Passenger Cruiser 64 wong, LOA 77m, 1969
kapal pesiar
€270,000
ponton kanggo didol Ponton sing bisa disambungake 8,00 x 5,50 x 1,00 meter, LOA 8m, 2017
ponton
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis