Kapal kanggo didol

Towboat kanggo didol Monopool klasik tug karo Deutz, LOA 22.81m, 2012
Towboat - Draf kapal 2.1m
€60,000
Tongkang kanggo didol Nyilem / KERJA prau, LOA 16.95m, 2012
Tongkang - Draf kapal 1.1m
€30,000
Kapal feri kanggo didol Ferry kali kanggo mobil lan penumpang, LOA 13.5m, 2013
Kapal feri - Draf kapal 0.6m
€85,000
Kapal patroli kanggo didol Patroli Cepet- Jaga-Protect-Safety, LOA 32m, 1980
Kapal patroli - Draf kapal 1.4m
€175,000
Towboat kanggo didol Open Tug karo hyd. crane, LOA 8m
Towboat - Draf kapal 0.7m
€29,000
Towboat kanggo didol Pemadam Kebakaran, patroli TUG, LOA 24.77m, 1972
Towboat - Draf kapal 1.8m
€299,000
Towboat kanggo didol 27mTUG / ICEBREAKER / HOUSEBOAT, LOA 30.06m, 1958
Towboat - Draf kapal 2m
€75,000
Towboat kanggo didol tug powerfull cilik karo push bar, LOA 8.3m
Towboat - Draf kapal 1.2m
€29,000
no ship photo 2X DIRI PROPELLED BUNKER BARGE, DWT 3678, LOA 64m, 1997
Tongkang - Draf kapal 4.85m
Towboat kanggo didol Tug karo Push BAr, 320 hP MWM, LOA 15.8m, 2002
Towboat - Draf kapal 1.15m
€57,000
Towboat kanggo didol Workboat Handy kanggo rega cilik, LOA 14.95m, 1999
Towboat - Draf kapal 0.89m
€35,000
Towboat kanggo didol Tripple Prop Pushboat 2000hP, LOA 20.78m, 2003
Towboat - Draf kapal 1.7m
€675,000
Towboat kanggo didol Tug karo pushbar lan Lister Blackstone, LOA 20.24m, 2001
Towboat - Draf kapal 1.8m
€165,000
Towboat kanggo didol Tug karo pushbar&CAT, LOA 20.4m, 2008
Towboat - Draf kapal 1.6m
€110,000
Kapal patroli kanggo didol Port Control Boat saka Duisburg, LOA 9.2m, 1983
Kapal patroli - Draf kapal 1.1m
€25,000
Kapal patroli kanggo didol kapal patroli, LOA 14.8m, 1967
Kapal patroli - Draf kapal 1.24m
€29,000
Tongkang kanggo didol tongkang bunker, DWT 42, LOA 19.25m, 1960
Tongkang - Draf kapal 1.43m
€52,500
Tongkang kanggo didol Akomodasi Barge / Bunkerstorage / Kantor, LOA 72.6m, 1977
Tongkang - Draf kapal 2m
€299,000
Towboat kanggo didol 22.75m 1250HP Tug 2002, LOA 22.75m, 2002
Towboat - GRT 166
$275,000
Kapal motor kanggo didol Penumpang Inland Waters 175 PAX, LOA 41.11m, 2018
Kapal motor - Draf kapal 0.6m
€350,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis